Faceable Cosmetics: een statement voor natuurlijke schoonheid

Hartelijk welkom, ik ben Ifat Campion. Als eigenaresse van Faceable Cosmetics ontvang ik dagelijks vrouwen én mannen die hun schoonheidsidealen willen realiseren, maar daarbij niet over een nacht ijs willen gaan. Kiezen voor permanente make-up is tenslotte best spannend. Je droomt misschien van mooie wenkbrauwen, maar je wilt ook dat de behandeling én het herstel zo soepel en veilig mogelijk verloopt. Ik ben een cosmetische én medische vakvrouw met oog voor schoonheid. Deze combinatie komt zelden voor en maakt mijn praktijk uniek in zijn soort.

Op cosmetisch vlak creëer ik kleine kunstwerkjes waarmee jouw uitstraling een extra dimensie krijgt. Mijn perfect gevormde wenkbrauwen, sierlijke eyeliners of aantrekkelijke lippen zijn blikvangers waarmee jij met de eer mag strijken.

Mijn medische kennis zet ik vooral in bij medische pigmentaties. Het voordeel bij esthetische correcties van een hazanlip of littekens is niet alleen het vervagende resultaat, maar het versoepelt ook het littekenweefsel. Het reconstrueren van een tepel of tepelhof kan het verschil maken voor vrouwen die een borstoperatie hebben moeten ondergaan. Medische pigmentatie is een specialisatie, een vak dat ik met hart en ziel uitoefen.