Swiss Color

Swiss Color wordt in meer dan 65 landen verkocht. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is een schitterend merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid, intense research en ondersteuning. Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend voor perfectie én hoge standaarden. Daarnaast zijn Swiss Color pigmenten ijzeroxide vrij en vrij van PAA’s en PAKS.

Om deze kennis in Nederland te delen werkt Swiss Color exclusief samen met het CRKBO opleidingsinstituut SkinQuip Nederland. SkinQuip Nederland beschikt over moderne opleidingsruimten en twee prachtige kantoren (Meppel & Oud-Beijerland) waar workshops en trainingen worden verzorgd. U bent hier aan het juiste adres voor o.a. basis allround opleidingen permanenten make up, Microblading, Masterclasses en productinformatie.

Swiss Color machines staan wereldwijd bekend om hun superieure kwaliteit en precisie. In Nederland is Swiss Color bij de betere permanente make-up specialist of paramedisch specialist te vinden . De specialist die nadenkt over de ingrediënten van producten en zich richt op de lange termijn. De pigmenten worden gebruikt voor zowel cosmetische- als paramedische toepassingen.

Wij werken op het gebied van permanente make-up nauw samen met onze partners van Swiss Color. Hierdoor wordt een garantie gegeven voor het gebruik van de beste materialen en ondersteuning van een team van specialisten met een flinke dosis creativiteit en research.

Wij staan sterk door ons kenniscentrum en innovatoren wereldwijd.Swiss Color wordt inmiddels in vele landen wereldwijd succesvol verkocht door specialisten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat onze klanten precies weten hoe ze het beste resultaat met onze kwaliteitsproducten kunnen bereiken.